Boil the potatoes, wipe, cool, the eggs, salt, starch and mix. From the obtained mass of laminated oval-shaped pancakes, put stuffing inside, обкатать them in flour or breadcrumbs and fry.
Minced meat: meat cut into large chunks, fry, add passerovanny onions and flour, salt, a little broth and simmer until cooked. When the meat has cooled, pass it through a meat grinder with onions, pour the sauce in which meat tushilos, stir and bring to a boil. Submit pancakes, watering sauce.
Картофель отварить, протереть, охладить, ввести яйца, соль, крахмал и перемешать. Из полученной массы сформовать блины овальной формы, внутрь положить фарш, обкатать их в муке или сухарях и поджарить.
Фарш: мясо нарезать крупными кусками, обжарить, добавить пассерованный лук и муку, соль, немного бульона и тушить до готовности. Когда мясо остынет, пропустить его через мясорубку с луком, влить соус, в котором мясо тушилось, перемешать и дать закипеть. Подать блины, полив соусом.