Упр.4 Соотнесите способы приготовления еды с их описанием. 1. pickle 2. boil 3. braise/...

0 голосов
117 просмотров

Упр.4 Соотнесите способы приготовления еды с их описанием. 1. pickle 2. boil 3. braise/ stew 4. mash 5. bake a. cook (food) by dry heat without direct exposure to a flame, typically in an oven b. cook or be cooked by immersing in boiling water or stock c. reduce (a food or other substance) to a pulpy mass by crushing it d. fry (food) lightly and then stew it slowly in a closed container e. preserve (food or other perishable items) in vinegar or brine


Английский язык (273 баллов) | 117 просмотров
Дано ответов: 2
0 голосов

Ответ:

1.pickle-e

2.boil-b

3.braise/stew-d

4.mash-c

5.bake-a

Объяснение:

(54 баллов)
0 голосов

Ответ:

1.pickle-e

2.Bboil

3.D braise/stew

4.С mash

5.A bake

Объяснение:

(149 баллов)