The first stage is the preparation of the test. Separately, beat the yolks and whites, mix gently, introduce a Cup of sugar, vanilla, 150 grams of condensed milk and sifted flour with baking powder. Mix well.
The bottom of the demountable form lay a parchment paper, the edges are oiled. Pour the dough and put in a preheated 170-180 degree oven. Readiness check wooden skewer through 35-40 minutes, when the cake will appear Golden brown.
The second stage is the preparation of the cream. 150 grams of condensed milk whipped with butter.
The third stage is jelly. To cook it simply. Berries (better to take something tart – the cranberries, currants, sea buckthorn) to wipe through a sieve with sugar. There should be about 0.5 liters of puree. The instructions to enter the gelatin and start assembling the cake.
Ready sponge cake cut in half. The lower part of the oil cream to put the cold jelly and allowing it to fully harden. Put second part of sponge cake.
Of powdered sugar with egg white to make the frosting and smear its top layer. The walls of the cake to coat with melted chocolate.
Decorate the product can leaves or ornaments made of chocolate.
Первый этап-подготовка теста. Отдельно взбить желтки и белки, аккуратно перемешать, ввести стакан сахара, ванилин, 150 грамм сгущенного молока и просеянную муку с разрыхлителем. Хорошо перемешать.
Дно разъемной формы застелить пергаментной бумагой, края смазанные. Выливаем тесто и ставим в разогретую до 170-180 градусов духовку. Проверить готовность деревянной шпажкой через 35-40 минут, когда торт появится золотисто-коричневого цвета.
Второй этап-приготовление крема. 150 граммов сгущенного молока, взбитого со сливочным маслом.
Третий этап-желе. Готовить его просто. Ягоды (лучше взять что – нибудь терпкое-клюкву, смородину, облепиху) протирать через сито сахаром. Там должно быть около 0,5 литра пюре. Инструкциям, введите желатин и приступаем к сборке торта.
Готовый бисквит разрезать пополам. Нижнюю часть смазать кремом, поставить в холодное желе и позволяя ему полностью застыть. Положите вторую часть бисквита.
Из сахарной пудры с яичным белком