3.
Nick: Is this table free?
Waiter: Yes, it is. Will you dine a la carte or take the table d’hote?
Nick: A la carte. What are your specials?
Waiter: Our hamburgers.
3.
Ник: Этот столик свободен?
Официант: Да. Вы возьмете порционные блюда или дежурные?
Ник: Порционные. Какое у вас фирменное блюдо?
Официант: Гамбургеры.
4.
Waiter: May I take your order, sir?
Nick: Yes. I’d like to try the steak, please.
Waiter: How about the sweet?
Nick: No sweet thanks. Just coffee.
Waiter: Leaded or unleaded?
Nick: Unleaded, please.
4.
Официант: Могу я принять ваш заказ, сэр?
Ник: Да, я бы хотел попробовать стейк.
Официант: Как насчет десерта (сладкого)?
Ник: Никаких сладостей. Просто кофе.
Официант: С кофеином или без?
Ник: Без кофеина, пожалуйста.