1. Peel and wash all the vegetables, slice them.
2. Melt the butter in a saucepan and add the vegetables.
3. Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.
4. Add salt and pepper and pour in 1 litre of very hot water. Bring to the boil and simmer for 25 minutes.
5. Chop the parsley in the mill and sprinkle over soup just before serving.
6. Add a spoon of fresh cream.
Очистите все овощи от кожуры, порежьте на ломтики.Растопите масло в кастрюле, положите в нее овощи.Прогрейте на маленьком огне, непрерывно помешивая в течение 4-5 минут.Добавьте соль, перец и влейте 1 литр кипятка. Доведите до кипения и тушите 25 минут.Измельчите в мельничке петрушку и посыпьте ею суп непосредственно перед подачей на стол.Добавьте столовую ложку сливок.
INGREDIENTS: 2 carrots, 2 turnips, 1 small marrow,1 leek (or onion), 1 potato,1 stick celery, 1 clove garlic, 20 g butter, salt pepper, 1 litre water, 2 sprigs parsley
Ингредиенты: 2 моркови, 2 репы, 1 головка лука-порея (лука), 1 небольшой кабачок, 1 картофелина, 1 сельдерей, 1 долька чеснока, 20 г сливочного масла, соль, перец, 1 л воды, 2 веточки петрушки.