Vegetable Soup
INGREDIENTS: 2 carrots, 2 turnips, 1 small marrow,1 leek (or onion), 1 potato,1 stick celery, 1 clove garlic, 20 g butter, salt pepper, 1 litre water, 2 sprigs parsley
Peel and wash all the vegetables, slice them.
Melt the butter in a saucepan and add the vegetables.
Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.
Add salt and pepper and pour in 1 litre of very hot water. Bring to the boil and simmer for 25 minutes.
Chop the parsley in the mill and sprinkle over soup just before serving.
Add a spoon of fresh cream.
Овощной суп
Ингредиенты:2 моркови, 2репы,1 маленькиймозг,1 лук-порей(илилук), 1картофель,1 палочкасельдерея,1 зубчик чеснока,20 гсливочного масла, сольперец,1 л воды,2 веточкипетрушки
Очистить ивымытьвсе овощи, нарежьтеих.
Растопить маслов кастрюлеи добавитьовощи.
Повар в течениеот 4 до 5минут наслабом огне, постоянно помешивая.
Добавьте соль и переци залитьна 1 литргорячей воды.Довести до кипенияикипятить на медленном огнев течение 25 минут.
Нарежьтепетрушкув мельницеи посыпьтесупперед подачей на стол.
Добавитьложкусвежих сливок