Traditional foods The Traditional Kazakhstan food include mutton and horse-beef as well...

0 голосов
181 просмотров

Traditional foods The Traditional Kazakhstan food include mutton and horse-beef as well as sour-milk products which are closely associated with nomadic way of life. The main dishes of Kazakh cuisine are as follows: cooked mutton and horse-beef (beshbarmak), kuyrdak (fried mutton pluck), horse-beef delicatessen (chuzhuk, kazy, zhal, zhaya), sheep’s milk, cow’s milk and the products (katyk, kurt, irimshik, and the mare’s milk (kymyz). Appearance of flour in the Kazakh diet renewed the traditional dish – beshbarmak, which began to be served with large pieces of rolled dough. Other dishes appeared, like kuimak, kattama oima – puff flat cakes fried in oil. The Kazakh cuisine is also remarkable for tasty plov (pilaf) – cooked of rice and mutton. And, of course, no feast goes without strong and tasty creamed tea.


Английский язык (397 баллов) | 181 просмотров
Дан 1 ответ
0 голосов

Традиционные продукты питания Традиционные продукты питания включают в себя Казахстан баранину и говядину верховой, а также кисломолочные продукты, которые тесно связаны с кочевымобраз жизни. Основные блюда казахской кухни являются: приготовленный баранину и верховой говядину (бешпармак), куырдак (жареная баранина срывать), верховая говядины деликатесы (chuzhuk, казы, жал, жая), молоко овец, коровье молоко и продукты (. катык, курт, иримшиком и кобылье молоко (кумыс) Внешний вид муки в Казахской диете возобновил традиционное блюдо -. Бешбармакской, который начал подаваться с большими кусками раскатанного теста появились другие блюда, как kuimak, kattama oima - слоеные лепешки жареные в масле Казахский кухня также отличается вкусной плов плов () -. приготовленные из риса и баранины и, конечно же, не праздник не обходится без сильной и вкусный крем-чая..

(102 баллов)
0

спасибо большое и быстро и на мой взгляд правильно!!!

0

нз